De voordelen van e-learning zijn enorm. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor e-learning. E-learning maakt veel dingen namelijk een stuk makkelijker. Leuker. En efficiënter.

 

Iedereen kan op zijn eigen tempo leren en extra aandacht geven aan de onderdelen die voor hem belangrijk zijn. 

 

De reistijd speelt ook een rol: deze heb je namelijk niet meer! Dus ook geen files of stress om op tijd in je leslokaal te zijn. Bovendien is het ook nog eens beter voor het milieu.

 

Dali advanced


Om deze DALI advanced e-learning goed te kunnen volgen is het van belang eerst de basisbeginselen van DALI kennen.Deze kun je bekijken op deze website onder de tab Sturing - Bedraad - DALI.
Heb je deze theorie onder de knie, of beschik je al over de nodige kennis dan kun je verder met de DALI advanced e-learning. Deze e-learning geeft je inzicht over hoe je een DALI project structureel moet aanpakken. We belichten elke stap en tonen een praktijkvoorbeeld. Daarin ga je stap voor stap doorheen het opzetten van een DALI netwerk in een kantoor. We tonen ook hoe je softwarematig een DALI netwerk, bestaande uit verlichtingstoestellen en sensoren, moet programmeren. 

 

Op het einde van de cursus vatten we dit alles nogmaals samen, stellen we je een aantal vragen om te zien of je alles goed begrepen hebt en geven we je enkele tips en tricks mee die je kunt gebruiken bij het installeren van je DALI netwerk. Mocht je enkele modules nog eens opnieuw willen doorlopen dan is dat natuurlijk altijd mogelijk! 

 

Nadat je de verschillende onderdelen hebt bestudeerd, kan je een samenvatting van de cursus downloaden. Op die manier kan je de informatie nogmaals rustig nalezen.

 

Doelgroep

  • Iedereen die in een residentiële of tertiaire sector een lichtsysteem wil gaan installeren.
  • Iedereen die op de hoogte wil zijn van de nieuwigheden aangaande DALI sturingen.
  • Iedereen die hierover gefundeerd advies willen kunnen geven aan collega’s en klanten.
  • Iedereen die op zoek is naar een stappenplan hoe hij een DALI netwerk moet implementeren.

Ben je klaar om de DALI advanced e-learning te starten? Klik dan op het DALI logo hiernaast!


We kijken eerst na of de noodzakelijke gegevens aanwezig zijn en geven je max. binnen de 5 werkdagen toegang tot het platform. Hiertoe krijg je een e-mail voor het aanmaken van je account.

Vanaf dan kan je meteen aan de slag!

 

Bluetooth advanced


Om deze Bluetooth advanced e-learning goed te kunnen volgen is het van belang eerst de basisbeginselen van Bluetooth te kennen.
Deze kun je bekijken op deze website onder de tab Sturing - Draadloos - Bluetooth.
Heb je deze theorie onder de knie, of beschik je al over de nodige kennis dan kun je verder met de Bluetooth advanced e-learning. Deze e-learning geeft je inzicht over hoe je een Bluetooth project structureel moet aanpakken. We belichten elke stap en tonen een praktijkvoorbeeld. We tonen ook hoe je softwarematig een Bluetooth netwerk, bestaande uit armaturen en sensoren, moet programmeren.

 

Op het einde van de cursus vatten we dit alles nogmaals samen, stellen we je een aantal vragen om te zien of je alles goed begrepen hebt en geven we je enkele tips en tricks mee die je kunt gebruiken bij het installeren van je Bluetooth netwerk. Mocht je enkele modules nog eens opnieuw willen doorlopen dan is dat natuurlijk altijd mogelijk! 

 

Nadat je de verschillende onderdelen hebt bestudeerd, kan je een samenvatting van de cursus downloaden. Op die manier kan je de informatie nogmaals rustig nalezen.Doelgroep

  • Iedereen die in een residentiële of tertiaire sector een lichtsysteem wil gaan installeren.
  • Iedereen die op de hoogte wil zijn van de nieuwigheden aangaande Bluetooth Mesh netwerken.
  • Iedereen die hierover gefundeerd advies willen kunnen geven aan collega’s en klanten.

Ben je klaar om de Bluetooth e-learning te starten? Klik dan op het Bluetooth logo hiernaast!


We kijken eerst na of de noodzakelijke gegevens aanwezig zijn en geven je max. binnen de 5 werkdagen toegang tot het platform. Hiertoe krijg je een e-mail voor het aanmaken van je account.

Vanaf dan kan je meteen aan de slag!